Contact

Rekenhof

Adres
Regentschapsstraat 2, 1000 Brussel
Telefoon
+32 2 551 81 11
Fax
+32 2 551 86 22
PDF Document
Bereikbaarheidsfiche

Openingstijden van de griffie (rechtsprekende opdracht)

De griffie van het Rekenhof is open van maandag tot vrijdag van 9u.30 tot 12 u. voor het raadplegen van rechtsplegingsstukken. Op wettelijke feestdagen is ze gesloten.

Een vraag?

Heel wat informatie betreffende het Rekenhof, zijn opdrachten en zijn activiteiten, vind je terug op deze website of in het jaarverslag dat je ook hier vindt.

Contactformulier

* Verplichte velden

Uw gegevens
Uw boodschap

Het communicatiebeleid van het Rekenhof heeft tot doel correcte, objectieve, volledige, actuele en duidelijke informatie te verspreiden over de onderzoeken van de instelling. Het Rekenhof bezorgt de parlementen rechtstreeks nuttige en betrouwbare informatie die het resultaat is van een tegensprekelijke procedure. Ze wordt gepubliceerd in papieren en/of elektronische verslagen. Het Rekenhof verstrekt alleen de informatie die is opgenomen in die verslagen, in overeenstemming met internationale normen over externe audit en met het principe van de tegensprekelijke procedure. Het Rekenhof behandelt geen specifieke gevallen of individuele vragen en gaat niet in op vragen om een audit uit te voeren, behalve wanneer die afkomstig zijn van een parlement.

Voor informatie en vragen in verband met mandatenlijsten en vermogensaangiften verwijzen we naar de webpagina “Regimand” en over vacatures bij het Rekenhof vind je meer informatie op de webpagina “Werken bij het Rekenhof”.